27-vuotias italialaismalli säväytti uimarannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosien kohutuin missikilpailu lienee Brasiliassa järjestetty Miss Peppu, mutta kovin kauas teemasta ei kuitenkaan jää myöskään italialainen Miss Kurvi -kilpailu. Vuoden 2011 voittaja Raffaella Modugno tekee parhaillaan nousua julkkisrintamalla ja näkyy usein paparazzikuvissa.

Eilen Raffaella Modugno kuvattiin uimarannalla Miami Beachilla, jossa hän nautiskeli rantaelämästä mustaan osin läpikuultavaan uima-asuun sonnustautuneena.

Raffaella Modugno on Miss Kurvi Italia 2011, mutta kotimaansa ulkopuolella häntä ei ole kovin usein noteerattu. Jotkut saattavat tosin muistaa kaunottaren Pitbullin Timber-hitin musiikkivideosta, jonka naispääosaa missikaunotar aikoinaan esitti.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat