27-vuotias italialaismalli säväytti uimarannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosien kohutuin missikilpailu lienee Brasiliassa järjestetty Miss Peppu, mutta kovin kauas teemasta ei kuitenkaan jää myöskään italialainen Miss Kurvi -kilpailu. Vuoden 2011 voittaja Raffaella Modugno tekee parhaillaan nousua julkkisrintamalla ja näkyy usein paparazzikuvissa.

Eilen Raffaella Modugno kuvattiin uimarannalla Miami Beachilla, jossa hän nautiskeli rantaelämästä mustaan osin läpikuultavaan uima-asuun sonnustautuneena.

Raffaella Modugno on Miss Kurvi Italia 2011, mutta kotimaansa ulkopuolella häntä ei ole kovin usein noteerattu. Jotkut saattavat tosin muistaa kaunottaren Pitbullin Timber-hitin musiikkivideosta, jonka naispääosaa missikaunotar aikoinaan esitti.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash