Rekkakuski ajoi huteralle sillalle – sitten silta antoi periksi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Eräs kuorma-autokuski on riskeerannut henkensä, autonsa ja lastinsa ylittääkseen edessään olevan sillan. Pitkän harkinnan jälkeen kuski oli tullut siihen tulokseen, että puinen silta kestää kuorma-auton painon, kunhan hän ei pysäytä ajoneuvoa sillalle.

Kuskin avuksi tulleet silminnäkijät kuvasivat tilanteen videolle. Alkumatka sujui lupaavasti, mutta sitten tapahtui jotain kauheaa. Kuorma-auton eturenkaat suistuivat ajoväylältä ja kuski meni paniikkiin. Hän painoi lisää kaasua ja sen seurauksena kuorma-auto kallistui.

Ajoneuvon kipattua kyljelleen myös silta sortui. Onneksi pudotus ei ollut päätähuimaava ja kuski selvisi rytäkästä todennäköisesti lievällä loukkaantumisella. Video on kuvattu Brasiliassa, jossa on tunnetusti yksiä maailman vaarallisimpia teitä. Tällä kertaa hurjapäinen yritys oli koitua kuskin kohtaloksi.