Seksiakti julkisella paikalla – noloa vai kiihottavaa?

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kokeellista seksiä harjoittavat pariskunnat saattavat testata rajojaan ja harrastaa seksiä mitä mielikuvituksellisimmissa paikoissa. Paljastumisen vaara voi toimia mausteena erotiikalle, etenkin jos haluaa lisäjännitystä seksin harrastamiseen.

UKMedix-nimisen yrityksen teettämän kyselyn mukaan peräti kolmasosa heidän asiakkaistaan on joskus jäänyt kiinni seksin harrastamisesta julkisella paikalla. Seksiä harrastetaan eniten ravintoloiden vessoissa tai kulkuvälineissä, kuten autoissa ja lentokoneissa. Kiiman yllättäessä antaudutaan hekumaan, mikäli molempien pokka kestää.

Osa pariskunnista ei pysty pidättelemään halujaan edes sisätiloihin saakka, vaan nauttivat aktista ulkosalla porttikongeissa, puistoissa tai penkeillä. Jotkut ovat joutuneet vanhempiensa yllättämäksi, kun huoneeseen on astuttu sisään koputtamatta. Julkista seksiä harrastetaan eniten humalassa.