Suomalaiset DJ-tähdet Armin Van Buurenin levymerkille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Unified-albuminsa taannoin näyttävästi Lontoon Ministry of Sound -klubilla julkaissut suomalainen DJ-parivaljakko Super8 & Tab on kiinnitetty Armin Van Buurenin levymerkille. Suurta suosiota ympäri maailmaa jo pitkään nauttineen parivaljakon uusi single Komorebi julkaistaan 13. marraskuuta.

Singlen nimi Komorebi tulee japanin kielestä ja se tarkoitta auringonvalon säteiden tulemista puidenlehtien välistä. Aiemmin Super8 & Tab on julkaissut musiikkia kansainvälisesti arvostetulla englantilaisella Anjunabeats-levymerkillä, joka vaihtui nyt kuitenkin Buurenin yhtiöön.

– Olemme jutelleet Arminin kannssa useaan otteeseen ja hän on jo vuosia halunnut julkaista meidän musiikkia. Nyt oli sopiva hetki. Viime vuonna tuli tehtyä noin 80 DJ-keikkaa ulkomailla. Useista DJ-tähdistä on tullut tuttuja. Armin on yksi niistä, jotka olemme tunteneet jo todella pitkään, Tab kommentoi muutosta Staralle.

Parivaljakko esitti Komorebin ensimmäisen kerran julkisesti Mumbaissa, jossa he esiintyivät 15.000 ihmiselle. Keikkaa seurasi lisäksi radion välityksellä ympäri maailmaa miljoonia kuulijoita. Keikan huikeat tunnelmat nähdään oheisella videolla, jossa Komorebi kuullaan ajassa 6:00.