Tänään TV:ssä: Kohuttu Cheek-dokumentti ja Blockfestin konsertti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen ylivoimaisesti suosituin räppäri Cheek on illan päätähti Yleisradion TV2-kanavalla, jossa esitetään tänä iltana kello 19.30 alkaen jo ennakkoon kovasti keskustelua aiheuttanut Jare vs. Cheek -dokumentti. Sen jälkeen vuorossa on Cheekin viime kesänä Blockfesteillä taltioitu paluukonsertti.

Mika Nivan ohjaamassa dokumentissa suosikkiräppärin elämää seurataan hänen vuoden kestäneen taukonsa ajan, ja siinä nähdään miten koneisto Cheekin taustalla toimii käytännössä. Samalla saadaan seurata miten tauko muuttuikin pian uuden musiikin tekemiseksi ja näyttävän paluukeikan suunnitteluksi.

– Musta on tuntunut, että pitää antaa enemmän kuin ennen ja mennä pintaa syvemmälle, jotta syntyy mitään millä on merkitystä. Tämä dokumentti on osa sitä matkaa, joka alkaa uudelleen Alpha Omega -albumista. Halusin päästää kamerat lähelle ja avata mun elämää ja uran käännekohtia. Ei mitään siloteltua, vaan rehellistä ja aitoa tarinaa kulissien takaa, Cheek kommentoi dokumentin tekemistä.