Häämatkalaiset pantiin haihäkkiin – peto iski kuin tyhjästä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Häämatkalla ollut pariskunta koki todella jännittäviä hetkiä kohdatessaan suuren valkohain. Pariskunta oli onneksi häkin turvaamana, kun isokokoinen hai latasi täydellä vauhdilla kohti heitä ja syöksyi päin häkissä olevaa rakoa.

Videolla nähdään jännittävä tilanne, jonka hurjapäinen pariskunta sai kokea. Parivaljakko oli halunnut mennä lomallaan haihäkkiin, jonka suojasta he odottivatkin näkevänsä haita. Suuren valkohain kohtaaminen taisi olla kuitenkin hieman liian raju heidänkin makuunsa.

Valkohai on kerännyt kovat vauhdit syöksyessään suu auki hurjaa vauhtia kohti haihäkkiä. Hai yrittää tulla häkissä olevasta raosta läpi, mutta perääntyy osuessaan siihen. Häkissä olleet pelästyvät törmäystä ja nousevat pinnalle nauramaan tilanteen jälkeen hermostuksissaan.