Nainen rysän päältä kiinni pettämisestä – mies kuvasi videolle!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mies on kuvannut videolle tilanteen, kun hän on saanut tyttöystävänsä kiinni pettämisestä. Videolla mies kävelee tyttöystävänsä asuntoon ja löytää naisen vieraan miehen kainalosta sängystä. Mies antaa naisen kuulla kunniansa ja tekee selväksi, että hän aikoo myös julkaista videon.

Mies oli saanut aamulla puhelun hänen tyttöystävänsä huonetoverilta. Huonetoveri oli ilmiantanut naisen miehelle ja kertonut, että nainen on tullut toisen miehen kanssa kotiin yöllä. Mies halusi yllättää naisensa ja nähdä, pitääkö huonetoverin kertoma asia paikkansa.

Mies löytää tyttöystävänsä sängystä toisen miehen kanssa eikä arvatenkaan ole mielissään näystä. Nainen makaa järkyttyneenä paikoillaan eikä tee elettäkään peitelläkseen ilmiselvää tilannetta. Kiinni jäämisen kohdalla selittelyt olisivatkin turhia, minkä vuoksi nainen tyytyy olemaan hiljaa ja kuuntelemaan miehensä ripityksen.