Daniel Craig sittenkin James Bondiksi vielä kerran?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tuorein James Bond -seikkailu, Spectre, on edeltäjiensä tapaan osoittautunut menestykseksi lippuluukulla. Parhaillaan on kuitenkin epävarmaa, jatkaako Daniel Craig suosikkiagentin roolissa vielä seuraavassa 007-elokuvassa.

Näyttelijä kertoi taannoin Time Out -sivustolle, että hän viiltäisi mielummin ranteensa auki kuin palaisi James Bondin rooliin. Daniel Craigin mukaan hän haluaisi jatkaa urallaan uusille vesille. Nyt mies on kuitenkin pyörtänyt puheensa Today-ohjelman haastattelussa.

– Jos olet juoksemassa maratoonia ja juuri ennen maaliviivaa joku tulee kysymään ”aiotko juosta vielä yhden maratoonin”, voit vastata kahdella aamuohjelmaan sopimattomalla sanalla, Daniel Craig kertoi.

– Juuri siitä kommentissani oli kysymys. Spectren tekeminen oli kuitenkin hauskaa. Mahdollisesti hauskempaa, kuin aikaisempien Bond-elokuvien tekeminen, tähti jatkoi.

Daniel Craig lisäsi, että uuteen 007-elokuvaan palaaminen on edelleen mahdollista. Näyttelijä kirjoitti aikoinaan Eon Productions -tuotantoyhtiön kanssa sopimuksen viidessä Bond-elokuvassa esiintymisestä. Tänä vuonna ensi-iltansa saanut Spectre on Craigin neljäs elokuva suosikkiagentin roolissa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat