Daniel Craig sittenkin James Bondiksi vielä kerran?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tuorein James Bond -seikkailu, Spectre, on edeltäjiensä tapaan osoittautunut menestykseksi lippuluukulla. Parhaillaan on kuitenkin epävarmaa, jatkaako Daniel Craig suosikkiagentin roolissa vielä seuraavassa 007-elokuvassa.

Näyttelijä kertoi taannoin Time Out -sivustolle, että hän viiltäisi mielummin ranteensa auki kuin palaisi James Bondin rooliin. Daniel Craigin mukaan hän haluaisi jatkaa urallaan uusille vesille. Nyt mies on kuitenkin pyörtänyt puheensa Today-ohjelman haastattelussa.

– Jos olet juoksemassa maratoonia ja juuri ennen maaliviivaa joku tulee kysymään ”aiotko juosta vielä yhden maratoonin”, voit vastata kahdella aamuohjelmaan sopimattomalla sanalla, Daniel Craig kertoi.

– Juuri siitä kommentissani oli kysymys. Spectren tekeminen oli kuitenkin hauskaa. Mahdollisesti hauskempaa, kuin aikaisempien Bond-elokuvien tekeminen, tähti jatkoi.

Daniel Craig lisäsi, että uuteen 007-elokuvaan palaaminen on edelleen mahdollista. Näyttelijä kirjoitti aikoinaan Eon Productions -tuotantoyhtiön kanssa sopimuksen viidessä Bond-elokuvassa esiintymisestä. Tänä vuonna ensi-iltansa saanut Spectre on Craigin neljäs elokuva suosikkiagentin roolissa.