Huumediileri vältti pidätyksen – kokaiini olikin perunajauhoa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kaverukset joutuivat tukalaan tilanteeseen jäädessään kiinni huumeiden hallussapidosta. Toisella ranskalaisista miehistä oli ollut hallussaan LSD:tä ja toisella kokaiinia. Poliisin tutkiessa huumausaineita tarkemmin toinen miehistä päästettiin vapaaksi, sillä kokaiini paljastuikin elintarvikkeeksi.

Ranskan Brestissä pidätettiin kaksi noin 20-vuotiasta nuorta miestä, kun heidän nähtiin nuuhkaisevan valkoista jauhetta puhelimensa päältä sieraimiinsa. Miehet olivat Metro-lehden mukaan tunnustaneet kaiken poliisille. Toinen miehistä oli kertonut ostaneensa toiselta LSD-huumetta, kun kauppias oli heittänyt mukaan kaupantekijäisinä hieman kokaiinia.

Kokaiinin myynyt mies päästettiin toisen miehen yllätykseksi vapaaksi, koska kokaiini ei itseasiassa ollutkaan huumetta. Mies oli antanut toiselle miehelle perunajauhoa, jota oli itsekin luullut kokaiiniksi. Miehet olivat nuuhkineet täysin laillista perunajauhoa sieraimiinsa tullessaan pidätetyiksi.