James Bond teki historiaa: Maailman suurin elokuvaräjäytys

Viihdeuutiset · Stara.fi

Katsojaennätysten rikkomisen lisäksi uusin James Bond -elokuva 007 Spectre rikkoi maailmanennätyksen elokuvastunttien osalta. Tänään Guinness World Records myönsi elokuvalle Pekingissä tittelin historian suurimmasta elokuvaräjäytyksestä.

Tuottaja Barbara Broccoli sekä elokuvatähdet Daniel Craig ja Lea Seydoux ottivat ennätyssertifikaatin vastaan sen virallisen haltijan, Oscar-palkitun Chris Corbouldin sijaan. Corbould vastaa Spectren erikoisefekteistä. Valtava räjäytys kuvattiin elokuvan ratkaisevaan kohtaukseen 29. kesäkuuta 2015 Marokon Erfoudissa. Räjäytykseen käytettiin 8.418 litraa polttoainetta ja 33 kiloa räjähteitä.

– On mahtavaa, että Chris Corbould sai Guinnesilta tunnustuksen uskomattoman hienosta työstään Spectressä, tuottajat Michael G. Wilson ja Barbara Broccoli kommentoivat.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat