JVG:n 247365 on myynyt platinaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

JVG-parivaljakon syyskuussa julkaistu 247365-albumi on myynyt yli 20.000 kappaletta ja näin ollen ylittänyt platinarajan. Albumilta on julkaistu useampi menestyssingle. Mauton jasso, Tuulisii ja Tarkenee ovat myyneet platinaa ja uusin Takajeejee-single on myynyt kultaa.

– Tää vuosi on ollu kyl aika uskomaton. Sinkut on striimannu hyvin, keikoilla on paljon jengii, voitettiin Emma-pysti ja albumi myi platinaa. Tääl ollaan jo studiossa tekemässä uutta musaa, kertoo VilleGalle.

JVG voitti helmikuussa Emma Gaalassa Vuoden hiphop-albumin palkinnon. Yhtyeellä oli entuudestaan kaksi Emma-pystiä ja kaksikon albumeita on tähän mennessä myyty yli 80.000 kappaletta. JVG:n kaikki albumit ovat myyneet platinaa.

Ville Galle oli mukana on tämän vuoden Vain elämää –ohjelmassa ja hänen versio Pave Maijasen Lähtisitkö-kappaleesta on parhaillaan Spotifyn ykkössijalla. Kappaleessa on mukana fiittaamassa Sanni.