Miesnutturat tulivat – hiuslisäkkeellä nuttura parissa sekunnissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Naisille on ollut kaikenlaisia hiuslisäkkeitä tarjolla jo pitkään, mutta nyt myös miehille on tehty hiuslisäke, joka mukailee tämän hetken kuuminta trendiä. Miesnuttura ei ole lyhythiuksisten miesten epäonneksi menossa vielä minnekään, mutta onneksi heillekin on nyt tarjoutunut mahdollisuus nutturaan.

Verkossa on julkaistu tarjouksia hiuslisäkkeistä, jotka on tarkoitettu miehille. Hiuslisäke on pieni nuttura, jonka avulla lyhythiuksisetkin miehet voivat saada itselleen trendikkään miesnutturan päälaelleen. Nutturoita löytyy kolmessa eri sävyissä, joista miehet voivat valita itselleen sopivimman.

Miehen tulee kietaista päällimmäiset hiuksensa kohti päälakea ja kiinnittää ne tavalla tai toisella. Tämän jälkeen nutturalisäkkeen voi kiinnittää haluamaansa kohtaan. Miesnuttura on mennyt sivustolla hyvin kaupaksi 9,99 dollarin hintaan, sillä niitä on myyty jo yli 700 kappaletta.