Pamela Anderson parantui hepatiitista – juhli alastonkuvalla

Viihdeuutiset · Annika Kela

Pamela Andersonilla on ollut kuluneina päivinä aihetta juhlaan, sillä hän on parantunut pitkäaikaisesta sairaudestaan Hepatiitti C:stä. Nainen oli yksi niistä onnekkaista henkilöistä, jotka parantuivat kokeellisessa vaiheessa olevan lääkkeen ansiosta.

Pamela juhlisti ilouutista tyylilleen uskollisella tavalla ja hän julkaisi itsestään alastonkuvan Instagramissa. Alastomana auringossa naurava Pamela on iloinen ilmestys. Daily Mail -lehden mukaan Pamelan saama lääke ei ole vielä virallisesti markkinoilla, sillä sitä vasta testataan.

Sen sijaan, että Pamela olisi koehenkilönä saanut hoidon ilmaiseksi, joutui hän maksamaan siitä omaisuuden. Andersonin mukaan hoitoihin on vaikea päästä, vaikka lääke aiotaankin pian virallistaa. Nainen on joutunut elämään Hepattiitti C:n kanssa yli 16 vuotta ja nyt hän on viimein parantunut.