Kohuttu lesbokaunotar esitteli tyttöystävänsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ruby Rose on australialainen näyttelijä, malli, DJ ja taiteilija, josta tuli taannoin yksi maansa puhutuimmista tähdistä. Ruby liittyi suositun Orange Is The New Black -sarjan näyttelijäkaartiin, minkä seurauksena hän nousi kerralla maailmanmaineeseen ja sai nopeasti miljoonia faneja.

Eilen Ruby Rose nähtiin pitkästä aikaa julkisuudessa, kun hän osallistui Australian Sydneyssä järjestettyyn GQ Men Of The Year Awards -tapahtumaan. Ruby olikin illan kuvatuin kaunotar, sillä hän esitteli tilaisuudessa myös näyttävän tyttöystävänsä Phoebe Dahlin.

Ruby Rose on äkillisen suosionsa myötä saanut myös muita työtarjouksia. Ennen Orange Is The New Black -sarjaa tähti on nähty muun muassa australialaisessa Around the Block -elokuvassa ja Mr & Mrs Murder -sarjassa. Sittemmin hän oli ehdolla myös Fast & Furious 8 -elokuvaan, jonka edelliseen osaan häntä ei koekuvauksista huolimatta valittu mukaan.

Splash
Splash
Splash
Splash