Älä koskaan osta halpaa iPadia – mies oppi kantapään kautta

Digi Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monissa tilanteissa pitää paikkansa se, että jos jokin vaikuttaa liian hyvältä ollakseen totta, sitä se onkin. Eräs mies sai oppia tämän kantapään kautta ostaessaan huutokaupan tavoin toimivalta nettisivustolta halvan iPadin.

Mies on julkaissut hauskan videon YouTube-kanavalleen tilanteesta, jossa hän on avannut hänelle lähetetyn paketin. Paketin sisällä piti olla iPad Air 2 -tabletti, jonka hän osti yksityishenkilöltä nettihuutokaupassa 100 dollarilla. Mies näyttää videolla, millaista vastinetta hän rahoilleen sai.

IPadin taustakuori on jotakin levyä, johon on liimattu teipistä irti leikattu Apple-logo. Näyttö ei ole näyttö laisinkaan vaan pelkkä tulostettu kuva näytöstä. Koko komeus on vielä pakattu uskottavasti kuplamuoviin, jolloin huijaus on saanut miehen täysin lankaan. Mies muistuttaa videon katsovia oppimaan hänen virheestään ja kertoo, että halpoja iPad-tabletteja ei ole olemassakaan.