Ensilumi satoi Venäjällä – näin huonosti kävi autoteillä

Autot Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomessa laskenut yölämpötila on saanut maantiet jo aamuisin ja iltaisin mustaan jäähän. Ensilumen satamista voidaan joutua vielä hetki Suomessa odottelemaan, mutta itäinen naapurimme on saanut jo ensimmäiset valkoiset hiutaleensa maahan eikä kolareilta olla vältytty.

Lumi ja liukas tie yllättävät autoilijat vuodesta toiseen. Nyt Venäjällä Vladivostokissa on kuvattu videolle surkuhupaisa tilanne, kun autoilijat eivät ole osanneet varautua liukkaaseen tiehen erään risteyksen kohdalla. Mies kuvaa tilannetta ikkunasta eikä pysty olemaan hihittelemättä autoilijoille, jotka törmäävät toisiinsa.

Videolla nähdään t-risteys, jossa kolmas tie yhdistyy risteykseen ylämäen ja mutkan kautta. Ensimmäinen mutkan takaa ylämäestä tuleva autoilija ei pysty pysähtymään ja törmää oikealta tulevaan autoilijaan. Tämän jälkeen tilanteeseen ajavat autot törmäävät autokasaan yksi kerrallaan, koska kukaan ei pysty pysähtymään ylämäen jälkeen nähdessään kolaroineet autot.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.