Instagram-kuva sai vain 14 tykkäystä – australialaismalli raivostui seuraajilleen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Australialainen Cassi Van Den Dungen on julkaissut Instagramissa kuvan, jossa hän tylyttää fanejaan erään kuvansa huonosta menestyksestä. Malli kirjoitti viestin hänen kuviaan seuraaville ihmisille, jossa hän totesi, että 14 tykkäystä kuvasta on surkea tulos. Viestinsä loppuun hän kirjoitti, että ihmiset ovat syvältä.

Daily Mail -lehden mukaan mallin kommentit lähtivät leviämään sosiaalisessa mediassa ja Van Den Dungen tuomittiin röyhkeäksi ja ylimieliseksi naiseksi. Pian vihaisen viestinsä jälkeen 23-vuotias kaunotar oikaisi asian.

Australialaismalli kertoi, että kyseessä oli vitsi ja ihmiset, jotka eivät sitä ymmärtäneet ovat selvästi huumorintajuttomia. Tähtönen totesi, että hän vain halusi testata, kuinka nopeasti negatiivinen viesti leviää sosiaalisessa mediassa positiivisiin verrattuna.

Cassi Van Den Dungen oli onnistunut testissään, sillä hänen vihainen tunteenpurkaus levisi mediassa kulovalkean tavoin. Sen sijaan viesti, jossa hän oikaisee asian on jäänyt vähemmälle huomiolle.