Jennifer Lawrence kompuroi jälleen punaisella matolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jennifer Lawrence on Oscar-voittanut näyttelijä, joka on saanut tähdittää monia hyvin menestyneitä elokuvia. Ansioikkaan näyttelijän uran alusta huolimatta Lawrencella on edelleen vaikeuksia kävelemisessä, mikä tuleekin usein esiin punaisilla matoilla.

Jennifer Lawrence näyttäytyi Madridissa Kinepolis-teatterilla The Hunger Games: Mockingjay Part 2 -elokuvan ensi-illassa. Lawrencella oli yllään todella upea musta Ralph Laurenin iltapuku, jonka pitkä helma tuotti näyttelijättärelle hieman tuskaa punaisella matolla. Lawrencen korko jäi ilmeisesti puvun helmaan kiinni, minkä vuoksi hän kaatui juuri punaisen maton edessä yrittäessään vapauttaa helmaa koron alta.

Upeisiin juhlapukuihin takertuminen ja pitkien laahusten vuoksi kompasteleminen ei sinänsä ole punaisilla matoilla uusi näky, mutta Lawrence on jo niittänyt itselleen mainetta juhlapukuihinsa kompastelijana. Nainen on kaatunut punaisella matolla aiemminkin ja kompastunut myös portaissa noustessaan lavalle Oscar-gaalassa.