Paniikkia safariajelulla: Leijonalauma söi autonrenkaat!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Tansaniassa Serengetin kansallispuistossa on tapahtunut vaarallinen tilanne, kun nälkäinen leijonalauma piiritti safariajelulle lähteneen perheen auton. Leijonat kiertelivät tielle pysähtynyttä autoa kieltään lipoen ja sitten ne kävivät kiinni auton renkaisiin.

Leijonat repivät renkaat rikki ja pian auto oli jäänyt pysyvästi jumiin tielle. Perheenjäsenten onneksi paikalle ajoi pian muita safariretkeilijöitä. Ihmisten hämmästykseksi leijonat eivät kuitenkaan häiriintynyt muiden läsnäolosta. Leijonia ei onnistuttu hätistämään auton kimpusta edes auton torvien avulla.

Daily Mail -lehden mukaan safariopas Emmanuel Bayo seurasi uhkaavaa tilannetta toisesta autosta. Hän onnistui ottamaan muutaman kuvan leijonista, jotka järsivät auton renkaita. Apu oli kutsuttu paikalle ja pian puistonvartijat säikäyttivät leijonat tiehensä. Perhe pelastettiin autosta toiseen ajoneuvoon. Safariretkestä jäi perheenjäsenille ikuinen muisto, vaikkakin pelottava sellainen.