Supermalli halutaan elokuvatähdeksi: ”En halua näyttelijäksi!”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Huippumalli Miranda Kerr on paljastanut, että hänelle tarjotaan usein rooleja elokuvista ja televisiosarjoista, vaikka hän ei ole ilmoittanut olevansa kiinnostunut näyttelemisestä. 32-vuotias kaunotar paljasti, että malliura tarjoaa hänelle kaiken mitä hän tarvitsee perheenäitinä olemisen lisäksi.

Haute Living -lehden haastattelussa Kerr kertoo haluavansa keskittyä perheeseensä, mutta hän ei ole sulkenut pois mahdollisuutta, että hän joskus kokeilisi näyttelijäksi ryhtymistä.

Miranda Kerr paljasti, että hänelle on sadellut roolitarjouksia siitä lähtien, kun hän näytteli pientä sivuroolia sarjassa How I Met Your Mother – Ensisilmäyksellä. Nainen kertoi, että toistaiseksi hänelle riittää näyttelijän roolit televisiomainoksissa. Työtarjousten perusteella voisi luulla, että Miranda on vakuuttanut Hollywoodin näyttelijän taidoillaan.