Murtovaras muovipussi päässä – raotti pussia juuri väärällä hetkellä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Murtovarkaan henkilöllisyys paljastui vahingossa, kun varkailla ollut mies raotti naamiona toiminutta muovipussia päästään juuri väärällä hetkellä. Miehen kasvot tallentuivat valvontakameran nauhaan, minkä avulla murtovarkaan henkilöllisyys saatiin nopeasti selville.

Walesin Porthcawlissa järjestettiin juuri jokavuotiset Elvis Festival -juhlat, joiden aikaan mies oli ajatellut paikallisen The Marine Hotel -hotellin olevan pullollaan uusien rikkaiden yöpyjien aarteita. Varkaille lähtenyt Christopher Badman oli suojannut henkilöllisyytensä melko kevyesti laittamalla valkoisen muovipussin päähänsä.

Badman näkyy valvontakameran nauhalta, kun hän ryömii ja hiippailee hotellin käytävillä muovipussi päässään. Eräs hotellissa yöpynyt oli herännyt siihen, kun mies oli ollut hänen huoneessaan ja yrittänyt varastaa asiakkaan kannettavaa tietokonetta. Badman oli juossut karkuun, mutta jäänyt parin päivän kuluttua kiinni poliisin tunnistettua hänet hotellin valvontakameran nauhasta.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat