Harvinainen tapaus: Naisen toisessa rinnassa kasvoi kaksi rintaa

Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Noin viidellä ihmisellä sadasta on yksi tai useampi ylimääräinen nänni. Ylimääräiset nännit voivat olla täysin harmittomia, vaaleita tai tummia ja muistuttaa lähinnä luomia, mutta eräällä naisella ylimääräisen nännin mukana alkoi kasvamaan myös ylimääräinen rinta.

Intialaisella 41-vuotiaalla naisella oli toisessa rinnassa ylimääräinen nänni. Rinta oli kuitenkin alkanut kasvamaan ja kasvattamaan ylimääräiselle nännille uutta rintaa, minkä vuoksi rinta paisui kolme kertaa suuremmaksi kuin toinen. Rinnan iso koko ja paino alkoivat aiheuttamaan naisella selkäkipuja ja ottivat myös naisen itsetuntoon. Kuva erikoisesta ongelmasta julkaistiin Twitterissä.

Rinta oli saanut kasvaa 10 vuotta, ennen kuin se poistettiin. Rinnan ylimääräinen nänni oli ensimmäisen raskauden jälkeen alkanut turvottamaan rintaa, minkä jälkeen kasvu ei ollut pysähtynyt. Ylimääräinen rinta saatiin naiselta Mirror-lehden mukaan onnistuneesti leikattua, ja nainen oli lopputulokseen tyytyväinen.