Toimittaja Victorian enkeleiden takahuoneessa: ”Mitä syötte näytöksen jälkeen?”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Victoria’s Secret -muotinäytöksen mallit ovat kuvankauniita ja moni nainen ihailee heidän vartaloitaan. Enkeleiden ruokavaliot ja treeniohjelmat kiinnostavat monia, minkä vuoksi Victoria’s Secret paljastikin mallien parhaita treeniohjeita ennen näytöstä.

Nyt eräs toimittaja oli utelemassa takahuoneessa mallien ruokailutottumuksista, mistä kaikki eivät olleet innoissaan. TMZ on julkaissut videon, jossa päästään kurkistamaan Victorian enkeleiden takahuoneeseen heidän valmistautuessaan tulevaan näytökseen.

Mies kiersi kyselemässä malleilta, mitä he aikovat syödä näytöksen jälkeen. Kysymys vihjaa hienovaraisesti, että mallit olisivat olleet syömättä ennen näytöstä ja ahmisivat herkkuja näytöksen jälkeen.

Osa malleista vastasi kysymykseen ja kertoi syövänsä pizzaa, jäätelöä ja suklaata, mutta erästä mallia toimittaja ei saanut halpaan. Meikattavana istuva enkeli kieltäytyi vastaamasta kysymykseen ja pyysi toimittajaa kysymään järkevämpiä kysymyksiä tyhmien kysymysten sijaan.

Toimittaja ei varmasti osannut odottaa mallilta niin tarkkanäköistä perustelua, kun malli sanoi miehelle napakasti: ”Tällä kysymyksellä vihjailet, että olisin näännyttänyt itseäni ennen esitystä enkä malttaisi odottaa pääseväni ahmimaan herrkuja tämän jälkeen”.