Asunnon vuokra 1,5 euroa kuukaudessa – uskomaton vuokraehto!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lontoossa asuminen on todella kallista, minkä vuoksi harvalla on varaa asua yksin. EasyRoommate.com-sivustolla ihmiset voivat etsiä ja löytää helpommin itselleen huonetoveria tai asuntoa, johon muuttaa alivuokralaiseksi.

Eräs mies oli julkaissut melko karmivan ilmoituksen EasyRoommate.com-sivustolla, jossa hän etsii itselleen huonetoveria. Huone oli vuokralla Lontoossa Gants Hillissä, jossa asunnon pakettiin kuului vielä olohuone, kuntosali ja puutarha. Vuokralaisen tulisi maksaa asumisesta vain punnan eli noin 1,5 euroa kuukaudessa.

Vuokrasopimuksessa oli pieni ehto. Vuokralaisen tuli olla siisti, järjestelmällinen, sosiaalinen, sinkku ja nainen. Vuokraehtoihin kuului myös se, että naisen tuli nukkua miehen kanssa samassa makuuhuoneessa.

Sivusto on poistanut ilmoituksen, koska siitä oli tullut ylläpitäjille niin paljon valituksia. EasyRoommate-yrityksen toimitusjohtaja Albin Serviant kommentoi Standard-sivuston mukaan, että ilmoitus vaikutti hämärältä. Serviant halusi myös muistuttaa nuoria siitä, että jos jokin tarjous kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, se ei sitä luultavasti ole.