Jounin Kauppa aloittaa oman realitysarjan somessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maankuulun Jounin Kaupan elämää päästään seuraamaan sosiaalisessa mediassa 28. marraskuuta alkaen entistä tarkemmin. Silloin nimittäin alkaa nettisarja, jota tehdään ensin kymmenen jaksoa ja lähetykset tulevat lähes reaaliajassa. Jokaisen päivän tuotos kuvataan, leikataan ja lähetetään jo samana päivänä.

Kauppias Sampo Kaulanen perheineen raottavat heidän arkeaan kaupalla ja avaavat näin elämäänsä seuraajien kesken.

– Tämä on ensimmäinen kerta kun vastaavaa omakustanne tuotosta tehdään Suomessa. Mielummin olen junan ensimmäisessä vaunussa kuin viimeisessä. Maailma muuttuu kauheaa vauhtia ympärillä ja mainonnassa on keksittävä uusia juttuja koko ajan. Jounin Kaupan someseuraajia on jo yli 400.000, joten pohja on hyvä, Kaulanen kertoo.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat