Miley Cyrus riisui kaiken – mainostaa nyt alastomana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miley Cyrus tunnetaan todella suurena eläinten ystävänä ja eläinten oikeuksien puolestapuhujana. Miley on adoptoinut useampia eläimiä. Eläinten ja musiikin lisäksi Miley tunnetaan myös räväköistä asuistaan ja rohkeista kuvistaan. Nyt poptähti poseeraa alastomana lehden mainoskuvassa.

V Magazine on tänään julkaistavassa numerossa julkaisemassa mitä ilmeisimmin rohkeita kuvia Cyrusista, sillä tähti itse markkinoi lehden ilmestymistä alastonkuvallaan. Siinä hän poseeraa konsertinsa backstagella tuolissa ilman vaatteita. Intiimipaikat on kuitenkin jouduttu Instagramia varten peittämään jälkikäteen mustilla palloilla.

Miley Cyrus on useasti kehottanut ihmisiä adoptoimaan lemmikkejä ostamisen sijaan, ja tätä neuvoa poptähti on myös itse noudattanut. Miley kertoo olevansa Milkyä kohtaan niin täynnä rakkautta, että hänen vatsaansa sattuu samalla tavalla kuin liian pitkään kestäneen naurukohtauksen seurauksena.