Erikoinen piina: Naisen hikka on kestänyt jo 8 vuotta!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Hikka on ärsyttävä vaiva, joka onneksi katoaa useimmissa tapauksissa muutamissa minuuteissa. Erään perheenäidin kohdalla piina on kuitenkin jatkunut jo 8 vuotta. Englantilainen Lisa Graves sai hikan vuosia sitten ollessaan raskaana ja vaiva on jatkunut tähän päivään asti.

Lääkärit eivät ole keksineet syytä Lisan hikottelulle. Hikka alkoi vuonna 2008 Gravesin synnyttessä hänen esikoisensa. Kun Lisa alkoi odottaa toista lastaan vuonna 2012, toivoi hän, että toinen raskaus lopettaisi hikan, joka oli saanut alkunsa ensimmäisestä raskaudesta.

Niin ei kuitenkaan käynyt. Daily Mail -lehden mukan Graves on oppinut elämään hikkansa kanssa. Naisen mukaan parhaimpina päivänä hän hikottelee vain muutamia kertoja.

Perheenäiti on pannut merkille, että aina kun hän juo alkoholia tai hiilihapollisia juomia, alkaa hän hikotella taukoamatta. Niinpä hän on pyrkinyt välttämään niitä. Lisa on sopeutunut elämään hikan kanssa, mutta häntä turhauttaa se, ettei hän tiedä mistä loputon hikka johtuu. Gravesin harmiksi eivät tiedä lääkäritkään.