Opiskelija laski mäkeä ostoskärryillä – typeryys vei hengen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Ostoskärryillä temppuileminen on ollut monille hurjapäille hauskaa ajanvietettä erityisesti siitä lähtien, kuin ostoskärrytemppuja esitettiin Jackass-televisiosarjassa. Monet hurjapäistä ovat oppineet kivuliaiden seurausten kautta, että temput ovat vaarallisia.

Nyt hurjapäinen ostoskärrytemppu on vaatinut ihmishengen Sydneyssä, Australiassa. 28-vuotias ruotsalaisopiskelija Robin Walhgren menehtyi ostoskärryn ja auton yhteentörmäyksessä. Robin oli laskenut ystävänsä kanssa ostoskärryillä mäkeä alas ja heitä vastaan oli yllättäen tullut auto.

The Sydney Morning Herald -lehden mukaan ostoskärryllä on ollut vauhtia jopa 80 kilometriä tunnissa. Poliisien mukaan miehillä ei ollut mitään mahdollisuuksia ohjata kärryä, vaan he olivat pelkkiä kyytiläisiä.

Toinen miehistä selvisi hengissä, mutta hän loukkaantui vakavasti. Mies on ollut hoidettavana St Vincentin sairaalassa. Viranomaiset ovat käynnistäneet asiasta rikostutkinnan ja kyydissä istunutta ystävää saattaa pahimmillaan odottaa syyte taposta.