Avaruustutkijat: WTF syöksyy maapallolle huomenna!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Avaruustutkijat ilmoittivat taannoin, että Maata lähestyy suuri tunnistamaton lentävä esine. Tutkijat tekivät havainnon esineestä vasta lokakuun alussa, ja heidän laskelmiensa mukaan UFO syöksyy maapallolle huomenna, 13. marraskuuta.

Harvard-Smithsonianin astronomisessa yksikössä työskentelevä astrofyysikko Jonathan McDowell kertoi Nature News -lehdelle, että tunnistamaton esine koostuu todennäköisesti avaruusjätteestä. Tunnistamaton esine sai nimekseen WT1190F, josta osuva lempinimi WTF on peräisin.

McDowellin mukaan on mahdollista, että WTF koostuu esineistä ja osista, jotka ovat päätyneet avaruuteen ihmisten avaruusmatkailun seurauksena. Jonathan epäilee, että Maasta peräisin oleva roina on nyt palaamassa takaisin kotiplaneetalle. WTF ei aiheuta vaaraa, sillä sen on ennustettu putoavan Intian valtamereen, ellei se tuhoudu palaessaan ilmakehässä.