BMW-kuskin sikailulle eeppinen päätös Helsingissä: ”Mies vai vaippapöksy?”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Joidenkin automerkkien kuljettajia pidetään stereotypisesti muita röyhkeämpinä, ja BMW on yleensä ollut tämän listan kärjessä. Eilen Facebookissa julkaistiin kertomus Helsingissä tapahtuneesta bemarikuskin törttöilystä, jolla oli toisenlainen seuraus kuin mitä autoilija todennäköisesti oletti.

Aki Wegu Nylund julkaisi Facebookissa avoimen päivityksen, jonka yhteydessä hän julkaisi yhä lukossa olevan salkun valokuvan. Salkku oli jäänyt bemarikuskilta auton katolle, kun menopeli lähti kiitämään Viikin alueella kirjoittajan mukaan kaatosateessa ja reilua ylinopeutta.

Muut autoilijat yrittivät saada bemariskuskin huomiota vilkuttelemalla valoja ja soittamalla äänimerkkiä, mutta bemarikuski ilmeisesti oletti tällaisten liityneen huonoon tiekäytökseensä ja jatkoi matkaansa. Lopulta salkku putosi katolta ja Nylund poimi sen talteen. Nyt mies hakee salkulle omistajaa Facebookissa.

– Tarkoitukseni oli vain huomauttaa sinulle että bemarisi katolla oli erikoinen spoileri joka tietääkseni ei vielä kuulu ko. mallin autoon, ei ainakaan vakiovarusteena. Siilitien liikenneympyrässä itäväylälle päin mentäessä ”spoilerisi” sitten irtosi autosi katolta viimein sinkoutuen pientareelle pyörätien viereen, josta sen otin talteen, ihan vaan varmuuden vuoksi, Nylund kirjoittaa päivityksessään.

– Olisi mahtavaa kohdata noin törkeän ylimielisesti ja vaarallisesti liikenteessä käyttäytyvä idiootti ihan kasvokkain. Saat seitsemän (7) päivää aikaa näyttää koko maailmalle (ja myös itsellesi) oletko MIES vai vaippapöksy. Sen jälkeen vien ”spoilerisi” poliisille, Nylund toteaa ja pyytää kuskia ottamaan yhteyttä.

Julkinen ilmoitus jonka saa jakaa:Hei herra Öky-BMW joka ajelit tänään kaatosateessa Viikin läpi kohti herttoniemeä…

Julkaissut Aki Wequ Nylund 12. marraskuuta 2015