Jamiroquai-tähden hurja muodonmuutos – ei ole enää tunnistaa!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Brittiläinen funk-muusikko Jay Kay muistetaan parhaiten Jamiroquai-yhtyeen jäsenenä, laulunkirjoittajana ja laulajana. Yhtyeen kappaleita pidetään ajattomina hitteinä ja monet 90-luvulla julkaistuista singleistä soi edelleen radiossa.

Daily Mail -lehden mukaan Jay Kaylla on aina ollut huoleton ja omaperäinen pukeutumistyyli, mutta viime vuosina se on muuttunut arkisemmaksi. Miehen ulkonäkö on myös kokenut fanien mielestä huiman muutoksen. Energisestä ja nuorekkaasta ulkonäöstä tunnettua Jay Kayta ei ole enää tunnistaa.

Lontoossa asioinut muusikko herätti monien huomion kadulla. Miehen fanien mielestä Jay Kay on enää vain varjo itsestään. Paksuun toppatakkiin ja farkkuihin pukeutunut Jay Kay ei erottunut väkijoukosta ja monien oli vaikea uskoa, että kyseessä todella on menestynyt, palkittu ja lahjakas funk- ja jazz-muusikko.