Koiranulkoiluttaja näki metsässä Isojalan – otti valokuvan todisteeksi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Koiraansa ulkoiluttanut englantilaisnainen järkyttyi pahanpäiväisesti nähtyään metsässä valtavan olennon Sussexissa, Kaakkois-Englannissa. Caroline Toms oli havahtunut koiransa haukkumiseen ja huomannut puiden ja pusikkojen keskellä suuren hahmon.

Toms kaivoi puhelimensa esiin ja hän otti kuvia erikoisesta näystä. Olento tuijotti naista ja koiraa hetken ja sitten se jatkoi matkaansa metsään. Carolinen koira Ash olisi halunnut lähteä olennon perään, mutta nainen esti koiraansa lähtemästä.

Carolinen ottamat kuvat on julkaistu sosiaalisessa mediassa. Daily Mail -lehden mukaan Englannissa on viime aikoina raportoitu useita havaintoja isojalkaa muistuttavasta olennosta. Suuriin kissapetoihin erikoistunut asiantuntija Danny Bamping on sitä mieltä, että kuvassa esiintyvä hahmo on ihminen gorillapuvussa. Hän epäilee, että kyseessä on vain nuorten tekemä pila, sillä he ovat huomanneet saavansa asialla huomiota mediassa.