Mies kiinni pettämisestä – vaimo kosti autolle näyttävästi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Teksasilaisen naapuruston asukkaat hieraisivat silmiään nähdessään pihatiellä spraymaalilla töhrityn auton. Tarkasteltuaan autossa lukevia tekstejä naapureille selvisi, mistä oli kyse. Autonomistaja oli ilmeisesti jäänyt kiinni pettämisestä.

Daily Mail -lehden mukaan yksi naapureista otti autosta kuvan ja julkaisi sen netissä. Valkoisen auton kyljessä lukee muun muassa: ”Rakastajattareni on raskaana, älä kerro vaimolleni tai pojalleni”. Konepellillä koreilee teksti, jossa lukee: ”Käytän kokaiinia”.

Auton uuden maalipinnan perusteella voisi päätellä, että vaimo oli saanut tietää miehen uskottomuudesta. Hän oli kostanut aviomiehelleen tarttumalla spraymaalipurkkiin. Pettävien puolisoiden julkinen nolaaminen vaikuttaisi olevan yleinen käytäntö nykypäivänä. Aviomiehen töherretty auto on yksi esimerkki vastaavista tapauksista.

A guy near my hometown got caught with a side chick