Ihmepelastuminen: Muntjakin vasa pelastettiin kuolleen emon vatsasta

Viihdeuutiset · Annika Kela

Hillside Animal Sanctuary -villieläinreservaatissa työskentelevä hoitaja oli nähnyt autotien vieressä surullisen näyn Norfolkissa, Englannissa. Tietä ylittänyt muntjakki oli jäänyt auton alle ja se oli menehtynyt pientareelle.

Hoitaja pysähtyi tien viereen siirtääkseen eläimen pois liikenneväylältä. Sitten tapahtui jotain odottamatonta. Muntjakin vatsassa tapahtui liikettä. Hoitaja huomasi, että muntjakki oli tiineenä. Eläintenhoitaja tiesi, ettei hänellä ollut aikaa hukattavana ja hän haki autostaan puukon.

Hillside Animal Sanctuaryn Facebook-sivujen mukaan hoitaja suoritti edesmenneelle muntjakille keisarileikkauksen tien vieressä. Kuin ihmeen kaupalla vasa selvisi hengissä ja hoitaja kääri sen huopaan.

Hän kiidätti pienen selviytyjän villieläinreservaattiin hoidettavaksi. Kauhistuttavasta koettelemuksesta huolimatta vasa voi hyvin ja siitä on tullut hoitajien silmäterä. Kunhan vasa varttuu ja pärjää itsenäisesti, vapautetaan se takaisin luontoon.

A Miraculous Baby Deer Rescue… Please share…Late last night, a member of our staff stopped to check on what…

Julkaissut Hillside Animal Sanctuary 11. marraskuuta 2015