Mullistava spray-kynsilakka suihkutetaan suoraan sormille

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kynsilakkoja ja kynsienhoitotuotteita valmistava Nails Inc. on lanseerannut markkinoille mielenkiintoisen uutuuden. Spray-kynsilakalla kynsien lakkaaminen onnistuu muutamassa sekunnissa ja mikä parasta: lopputulos on virheetön.

Englantilaiset kauneus- ja muotilehdet ovat testanneet uutuutta ja sen on todettu toimivan. Daily Mail -lehden mukaan Spray-lakka suihkutetaan kynsille ja sitten iholle tarttunut lakka huuhdellaan pois pesemällä kädet.

Kynsilakkauksessa tunarointi jäänee Spray-lakan ansioista historiaan. Nails Inc. -yrityksen valmistamat Paint Can -kynsilakat kuivuvat hetkessä ja levittyvät tasaisesti. Paint Can -lakkapurkista riittää kynsilakkaa noin 20 käyttökertaan. Spray-lakka on yhtä kestävä, kuin tavallinenkin. Lakka pysyy kynsissä kauemmin, jos lopputuloksen viimeistelee suojalakalla.