Raju kamelikolari Saudi-Arabiassa – video ei herkimmille

Ohhoh! · Stara.fi

Moottoritielle eksynyt kameli on aiheuttanut onnettomuuden Saudi-Arabiassa. Yhteentörmäyksen seurauksena kameli lensi auton tuulilasista sisään suoraan kuljettajan ja kyytiläisen syliin. Kuin ihmeen kaupalla osapuolet selvisivät rytäkästä hengissä.

Paikalle saapuneet ihmiset onnistuivat auttamaan autossa olleet ihmiset ulos. Kuski ja kyydissä istunut mies olivat vakavasti loukkaantuneita. Yksi paikalle sattuneista silminnäkijöistä kuvasi videon autossa makaavasta kamelista.

Eläin oli myös pahoin loukkaantunut ja se katseli ympärilleen tokkuraisen oloisena. Daily Mail -lehden mukaan miehet vietiin sairaalaan hoidettavaksi. Vuonna 2014 kuvattu video on lähtenyt hiljattain leviämään sosiaalisessa mediassa. Vaikka Suomessa kamelikolarin vaara on lähes olematon, saattaa samanlainen kohtalo käydä kuskeille, jotka kolaroivat hirven kanssa.