Koalapoikasen herkkuhetki sulattaa sydämet – voiko söötimpää olla?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Symbio Wildlife Park -villieläinpuistossa asusteleva koalanpoikanen on osallistunut ensimmäiseen valokuvaussessioonsa 10 kuukauden ikäisenä. Eläintenhoitajien kasvattama Imogen poseerasi kameralle kuin vanha tekijä ja palkinnoksi siitä se sai herkuteltavakseen eucalyptusta.

Imogen on yksi villieläinpuiston herttaisimmista asukeista. Orvoksi jääneen koalan hoitovastuu kuuluu puistossa Kylie Elliotille ja Matt Radnidgelle. Videon perusteella he ovat tehneet hyvää työtä. Iloinen ja energinen poikanen näytti nauttivan saamastaan huomiosta.

Daily Mail -lehden mukaan Imogenista otetut kuvat on tarkoitus julkaista koalanpoikasen ensimmäisenä syntymäpäivänä. Monet ovat sitä mieltä, että Imogen sopisi hyväntekeväisyysjärjestöjen mannekiiniksi, sillä kuka voisi olla lahjoittamatta rahaa Imogenin kaltaisten söpöläisten hyväksi.