Mikä kaula-aukko! 18-vuotias Kardashian yllätti asullaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianin perheen nuorin julkkistähti Kylie Jenner on ollut viime aikoinen monenlaisten kohujen kohteena, sillä hänen epäillään muuttaneen ulkonäköään täyttämällä muun muassa huulia ja rintoja keinotekoisilla aineksilla. Taannoin Kylie sai lahjaksi 40.000 dollarin arvoisen koiranpennun.

Eilen Kylie ja hänen artistipoikaystävänsä Tyga olivat illastamassa The Nice Guy -ravintolassa. Paparazzi ikuisti Jennerin pariskunnan poistuessa paikalta. Teini-ikäinen Kardashian oli pukeutunut todella rohkealla kaula-aukolla varustettuun mustaan asuun.

Äskettäin Kylie Jenner lähetti anteeksipyynnön Jessica Alballe, kun hänen turvamiehensä olivat tönineet Albaa. Kardashian lähetti suosikkinäyttelijälle kukkakimpun. Alba kertoi sittemmin Instagram-tilillään, miten ihanaa oli tulla kotiin, jossa häntä odotti kaunein kukkakimppu. Alba kiitti Jenneria kohteliaasti herttaisesta eleestä ja otti anteeksipyynnön avosylin vastaan.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash