Elokuvafanien taidonnäyte: Matt Damon korvattiin Mars-elokuvassa koiralla!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Huvittavista eläinvideoista tunnettu Kyoot Animals -kanava on julkaissut riemastuttavan koiraversion Yksin Marssissa -elokuvan mainosvideosta. Videon tiedoissa vitsaillaan, että alkuperäisen elokuvan päärooli kuului Mutt Damon -koiralle, ei Matt Damonille.

Nyt ”alkuperäinen” versio on julkaistu netissä. Huvittavalla videolla näyttelee suloinen hännänheiluttaja, joka on saanut tehtäväkseen matkata Marsiin. Avaruusmatkalla jokin menee kuitenkin pieleen ja koira jää yksin Mars-planeetalle.

Video on hauskuuttanut ihmisiä sosiaalisesa mediassa. Monet elokuvan faneista haluaisivat nähdä Mars-seikkailusta myös Mutt Damonin näyttelemän version. Valitettavasti katsojien on tyydyttävä mainosvideoon, sillä toistaiseksi koirien näyttelemää Yksin Marsissa -elokuvaa ei ole saatavilla.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat