Elokuvafanien taidonnäyte: Matt Damon korvattiin Mars-elokuvassa koiralla!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Huvittavista eläinvideoista tunnettu Kyoot Animals -kanava on julkaissut riemastuttavan koiraversion Yksin Marssissa -elokuvan mainosvideosta. Videon tiedoissa vitsaillaan, että alkuperäisen elokuvan päärooli kuului Mutt Damon -koiralle, ei Matt Damonille.

Nyt ”alkuperäinen” versio on julkaistu netissä. Huvittavalla videolla näyttelee suloinen hännänheiluttaja, joka on saanut tehtäväkseen matkata Marsiin. Avaruusmatkalla jokin menee kuitenkin pieleen ja koira jää yksin Mars-planeetalle.

Video on hauskuuttanut ihmisiä sosiaalisesa mediassa. Monet elokuvan faneista haluaisivat nähdä Mars-seikkailusta myös Mutt Damonin näyttelemän version. Valitettavasti katsojien on tyydyttävä mainosvideoon, sillä toistaiseksi koirien näyttelemää Yksin Marsissa -elokuvaa ei ole saatavilla.