Zoe ”Lennyn tytär” Kravitz paljasti upean bikinivartalonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Zoe Kravitz tunnetaan parhaiten muusikko Lenny Kravitzin tyttärenä. Kaunotar on kuitenkin alkanut saamaan nimeä myös omilla ansioillaan. Hän on ollut viime vuosina mukana useissa Hollywood-elokuvissa, kuten X-Men: First Class, Outolintu ja Mad Max: Fury Road.

Parhaillaan Zoe lomailee Miami Beachilla yhdessä muusikkopoikaystävänsä Twin Shadow’n kanssa. Heidät kuvattiin eilen hotellinsa uima-altaalla, jossa Zoe nautti auringosta mustiin bikineihin sonnustautuneena.

Zoe Kravitz on muusikko Lenny Kravitzin ja näyttelijätär Lisa Bonetin tytär. Näyttelemisen ohella nuori nainen on tehnyt uraa mallina, ja lisäksi hän toimii Lolawolf-yhtyeen laulajana. Lolawolf kulkaisi viime syksynä debyyttilevynsä Calm Down.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash