Adoptioperhe palautti koiran eläinsuojaan – Lana-koira masentui

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lana-niminen koira adoptoitiin taannoin perheeseen, jossa oli pieniä lapsia. Kaikki oli ollut perheessä jonkin aikaa hyvin, kunnes Lana alkoi suuren pentueen kasvattina näyttää liiallista suojelevaisuutta ruokaansa ja lelujaan kohtaan.

Lapsiperheen vanhemmat eivät osanneet eivätkä ehtineet työskennellä Lanan kanssa kitkeäkseen huonoa käytöstä pois, minkä vuoksi he joutuivat lopulta palauttamaan koiran eläinsuojaan. Lana oli ollut onnellinen perheestään, minkä vuoksi eläinsuojaan palattuaan se oli masentunut.

Koira ei ollut suostunut liikkumaan tai ulkoilemaan, ja sen katse oli ollut kuin nauliintuneena lattiaan. Mighty Mutts -eläinsuoja on julkaissut Lanasta kuvan, joka on otettu juuri Lanan palauttamisen jälkeen. Kuva surullisesta Lanasta lähti nopeasti leviämään sosiaalisessa mediassa, minkä ansiosta sille löytyi uusi koti, joka koostuu pelkästään aikuisista.

Mighty Mutts on erittäin iloinen Lanan puolesta uuden kodin löydyttyä, sillä rakastava loppuelämän perhe on ainut asia, joka Lanaa pystyy tällä hetkellä kunnolla auttamaan. Tämä tapaus muistuttaa jälleen siitä, että oman kodin soveltuvuutta eläinten adoptointiin tulisi harkita kunnolla ja pitkään, sillä lemmikkien pompotteleminen paikasta toiseen vaikuttaa eläinten henkiseen hyvinvointiin todella paljon.

URGENT FOSTER HOME NEEDED FOR LANA!!!"THE SADDEST DOG IN THE WORLD"Our sweet Lana has been returned. We rescued Lana…

Posted by Mighty Mutts on Saturday, October 24, 2015

We would like to thank everyone who has offered support to help Lana find her furever home! We are happy to announce…

Posted by Mighty Mutts on Friday, October 30, 2015