Kylie Jenner sätti paparazzia: ”Todellinen narttu!”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Paparazzit voivat välillä olla todella periksiantamattomia, tungettelevia ja aggressiivisiakin halutessaan tähdestä kuvan. He tekevät elantonsa seuraamalla ja valokuvaamalla suosittuja tähtiä, mutta ovat myös samalla ne, jotka takaavat tiettyjen henkilöiden suosion tuomalla heidän kuviaan jatkuvasti lehtien palstoille.

Kylie Jenner on lopen uupunut paparazzien kuvaamiseen ja siihen, että he seuraavat naista joka paikkaan kameroidensa kanssa. Kylie julkaisi Snapchat-kanavallaan videon, jossa hän kuvaa erästä naispuolista kuvaajaa takaisin ja kommentoi naisen ammattia melko kovalla otteella.

Kylie kuvaa videolla paparazzia ja kommentoi häntä: ”Kenenkään naisen ei tulisi olla paparazzi. Tämä nainen on todellinen narttu. Mitä oikein teet elämälläsi nainen?”. Kardashianit ja Jennerit ovat todella valokuvattuja ja seurattuja henkilöitä, mikä näyttää käyvän välillä nuoren naisen hermoille.