Miehet jotka vihaavat naisia -elokuvalle jatkoa – Daniel Craig ei mukana!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Edesmenneen Stieg Larssonin Millennium-dekkaritrilogia on niittänyt jättimäistä menestystä niin Skandinaviassa kuin maailmallakin. Kirjojen pohjalta tehtiin Ruotsissa elokuvatrilogia, minkä lisäksi David Fincher ohjasi sarjan ensimmäisestä osasta myös englanninkielisen elokuvaversion.

Sony-tuotantoyhtiö suunnittelee parhaillaan jatkoa amerikkalaiselle The Girl with the Dragon Tattoo -elokuvalle. Näyttelijät Rooney Mara ja Daniel Craig eivät kuitenkaan ole mukana jatko-osassa, vaan heidän tilallaan nähdään uusia kasvoja. Myöskään David Fincher ei ole näillä näkymin palaamassa ohjaamaan uutta elokuvaa.

Tuleva elokuva ei perustu Stieg Larssonin alkuperäiseen trilogiaan, vaan David Lagercrantzin kirjoittamaan sarjan neljänteen osaan Se mikä ei tapa. The Wrap -sivuston mukaan Anna Karenina ja Ex Machina -elokuvassa nähty ruotsalainen Alicia Vikander on vahva ehdokas Lisbeth Salanderin uudeksi näyttelijäksi. Elokuvaa suunnitellaan tehtäväksi edeltäjäänsä pienemmällä budjetilla.