Sofia Ruusila voitti Bikini Fitnessin MM-kultaa – katso upea kuva!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen fitnesskaunotar Sofia Ruusila-Nousiainen tuli aikoinaan monille tutuksi voitettuaan vuonna 2010 Miss Helsinki -tittelin. Taannoin Sofia voitti Budapestissä järjestetyssä kilpailussa WABBA-liiton Miss Model -kilpailun maailmanmestaruuden. Nyt arvokisatittelit ovat saaneet merkittävää jatkoa.

Eilen lauantaina Sofia Ruusila-Nousiainen voitti Bikini Fitnessin maailmanmestaruuden Budapestissä järjestetyissä kilpailuissa. Voiton myötä Ruusila-Nousiainen kilpailee muiden Bikini Fitness -pituussarjojen voittajien kanssa sunnuntain kokonaiskilpailuvoitosta.

– Olen ihan äimän käkenä. Ei tätä vielä tajua. En olisi mitenkään voinut uskoa, että voitan. Näin jälkikäteen kun ajattelee, niin oloni oli lavalla todella luottavainen ja rento. Mieheni Nikokin sanoi, että energisyys ja itseluottamus heijastuivat katsomoon asti. Ihan kaikkeni kyllä annoin jokaisella kierroksella. En kyllä ota kokonaiskilpailusta mitään paineita, sillä ylitin voitolla itseni jo triljoonakertaisesti, Sofia kertoi.

IFBB Finlandin fitness-maajoukkueessa kisaava Sofia aloitti fitness-kilpailemisen viime keväällä, jolloin hän sijoittui Sportyfeel Fitness Classicissa toiseksi. Lahden Nordic Fitness Expossa Bikini fitness -kilpailija lumosi voittamalla oman pituussarjansa ja SM-kokonaiskilpailun.

Vuonna 2010 Sofia Ruusila-Nousiainen oli Googlen hakutilastoissa eniten suosiotaan kasvattanut suomalainen julkisuuden henkilö. Sofia kihlautui BB-voittaja Niko Nousiaisen kanssa vuonna 2011 ja seuraavana vuonna pariskunta meni naimisiin.