Helsinkiläiskaupan aluevaltaus: Irtokarkit nyt kotiinkuljetuksella!

Ruoka · Stara.fi

Yksi kuluneen vuoden puhutuimmista suomalaisista mobiilisovelluksista on ollut ravintolaruokien tilaukseen ja tilausten kotiovelle toimittamiseen keskittynyt Wolt. Nyt palveluun on saatu mukaan odotettu uutuus, kun jatkossa kotiinkuljetuksella toimitetaan myös irtomakeisia asiakkaan valitsemalla sisällöllä.

Irtomakeisten myynnin jättiläisiä olivat vielä muutama vuosi sitten elokuvavuokraamot, jotka ovat kuitenkin joutuneet ahtaalle nettielokuvien myötä, ja toimipisteiden määrä on nopeasti romahtanut. Irtomakeisten nälkään tarjoavat jatkossa ratkaisun Wolt ja Roobertin Herkku, jotka saavat toimitettua leffailtaan herkut ilman, että herkkusuu käy lainkaan ulkosalla. Asiakas voi valita useista eri hintaisista paketeista, joiden sisällön hän voi itse räätälöidä haluamakseen.

Tällä hetkellä Wolt toimii Kotipizzan toimipisteitä lukuunottamatta vain pääkaupunkiseudulla, joten muualla Suomessa herkut tulee tilata esimerkiksi PizzaOnlinesta ja irtomakeiset lähimmästä myymälästä. Ennen Woltia hieman samalla periaatteella toimi Gastronautti vuosien ajan useissa Suomen kaupungeissa.