Tutkimus: PC-pelaajat konsolipelaajia parempia sängyssä!

Digi Lifestyle · Stara.fi

Stara kertoi äskettäin kuinka Fallout 4 -pelin julkaisun myötä internetin pornosivustojen liikenne romahti välittömästi jopa 10 prosenttia pelaajien keskittyessä vaihteeksi toisenlaisiin puuhiin. Nyt MyVoucherCodes on selvittänyt miten pelilaitteen valinta vaikuttaa pelaajan kykyyn harrastaa seksiä kumppaninsa kanssa.

Tutkimuksessa kysyttiin asiasta 2.747 pelaajan brittikumppaneilta. Kyselytutkimuksen tulos oli konsolipelaajille kylmää kyytiä, sillä MyVoucherCodesin saamien tulosten perusteella tietokoneilla pelaavat olivat sängyssä selvästi parempia kuin esimerkiksi Xbox ja PlayStation -konsoleilla pelaavat.

Xboxin pelaajat olivat lähes PC-pelaajien kannassa, mutta PlayStationin pelaajat jäivät seksissä kauas muiden taakse. Kaikista vastanneista 11 prosenttia toivoi kumppaninsa käyttävän vähemmän aikaa seksiin ja enemmän pelaamiseen, mutta 21 prosenttia toivoi kumppanin pelaavan vähemmän ja harrastavan seksiä enemmän.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat