Eeppinen moka! Perheenisä kuvasi koko lomavideonsa väärin päin

Matkailu · Stara.fi

Videokameroiden saralla on viime vuosina tapahtunut paljon, kun laadukkaiden videokameroiden koko on pienentynyt murto-osaan aikaisemmasta ja niin sanotut toimintakamerat ovat tulleet jäädäkseen ammattilaisten lisäksi myös turistien käyttöön. Niiden toimintaan kannattaisi kuitenkin tutustua ajoissa.

Irlantilainen perheenisä Joseph Griffin otti poikansa lainaaman GoPro-toimintakameran mukaansa perhelomalle Las Vegasiin, josta hänen oli määrä koostaa kaikkien aikojen lomavideo.

Kuvaukset sujuivatkin melko hyvin – yhtä yksityiskohtaa lukuunottamatta. Isä kuvasi nimittäin koko loman ajan pienellä kamerallaan väärin päin. Eeppisen mokan huomattuaan miehen poika päätti tehdä isänsä lomavideoista koosteen verkkoon.