LEGO kehitti tossut vanhemmille – enää ei satu jalkapohjiin

Koti & Asuminen · Annukka Heikkilä

Jokainen pienen lapsen vanhempi tietää, että lattiaa on välillä todella vaikea pitää puhtaana ja leluttomana. Pikkuautoja, nukkeja ja erilaisia rakennuspalikoita on siellä täällä, minkä vuoksi ne päätyvät monesti myös aikuisten jalanpohjiin.

LEGO on huomannut, että heidän rakennuspalikkansa ja pikkuiset osat tuottavat aikuisille päänvaivaa ja kipua silloin, kun ne ovat lattialla levällään. Teräväreunaisen LEGO-palikan päälle astuminen ei tunnu mukavalta jalanpohjassa, minkä vuoksi LEGO on kehittänyt ongelmaan luovan ratkaisun. Uutuudesta kertoi Piwee.net.

66 vuotta LEGO-palikoiden olemassaolon jälkeen vanhemmat saavat viimein helpotusta jalanpohjiinsa, sillä yritys on kehitellyt yhdessä ranskalaisen mainostoimiston kanssa vanhemmille omat pehmoiset aamutossut, jotka suojaavat aikuisten jalanpohjia silloin kun LEGO-palikat ovat lattialla. Tossuja tuotetaan jouluksi rajoitettu 1.500 kappaleen erä, joka jaetaan sattumanvaraisesti ranskankielisellä LEGO-sivustolla lahjalistan tekeville asiakkaille.