Tässäkö Linnanjuhlien hitti? 1990-luvun trendi tekee paluun

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Milleniumin juhlintaan oleellisesti kuulunut glitter tekee vahvaa paluuta meikkiin ja hiustyyliin. Hiusten väriä, muotoa ja kampausta korostetaan jatkossa glitterillä, jota ei kuitenkaan levitetä kaikkialle suortuviin.

Muotiin on noussut niin sanottu glitter roots -ilmiö, jossa hiusten tyveen hölvätään mielin määrin säkenöivää glitteriä. Netissä on julkaistu runsaasti kuvia tyylistä, ja trendikkäimmät yhdistävät glitterin kirjaviin galaksin sävyihin.

Glitteri sopii erinomaisesti värikkäiden hiusten trendiin. Vaikutelman tulee olla kuin galaktisessa tähtitaivaassa. Hiusten tulee viestittää villiä fantasiamaailmaa. Niissä käytetään runsaasti väripigmenttiä sekä metallinhohtoa hailakan ja neutraalin sävyn sijaan.

Kuva, jonka Name (@healyswifu) julkaisi