41 prosenttia myöntää virtsanneensa uima-altaaseen

Matkailu · Tim Isokivi

Tuoreen tutkimuksen perusteella merkittävä osa Yhdysvaltojen asukkaista ei tyydy tekemään tarpeitaan ainoastaan wc-pönttöön. Bluetooth-suihkukaiuttimia valmistavan Abco Tech -yhtiön teettämän tutkimuksen mukaan nimittäin peräti 61% vastanneista kertoo virtsaavansa suihkussa.

– Suihku on yksi niistä harvoista suojapakoista kotonasi, jossa voit ottaa rennosti, vapautua päivän jännitteistä ja olla oma itsesi, Abco Techin perustaja Yossi Fisch filosofoi.

Vielä suurempana yllätyksenä saattaa tulla se, että jopa 41% vastanneista myöntää virtsanneensa uima-altaisiin. Kyselyssä selvisi myös monia muita saniteettikäytökseen liittyviä erikoisia faktoja. Esimerkiksi 60% kertoo pyyhkivänsä takapuolensa edestä taaksepäin, kun taas 20% tekee päin vastoin.

Tutkimuksen perusteella 43% amerikkalaisista tarkistaa wc-pöntön sisällön ennen sen vetäisemistä, kun taas 37% vastanneista katselee vessapaperia pyyhkimisen jälkeen. 35% kyselyyn vastanneista puolestaan kieltäytyy istumasta julkisilla wc-pöntöillä. He pyrkivät tekemään toimituksensa koskettamatta lainjaan pytyn istuinosaa, ilmeisesti bakteerien pelossa.